lauantai 20. syyskuuta 2014

When beetroot met pasta

                                   



Joskus tai itseasiassa aika useinkin tilanne vaatii pastaa. Jääkaapissa jo hetken asustelleet punajuuret löysivät uuden elämän tässä syksyisessä pastassa. Yksinkertaisesti rakastan punajuuren kaunista väriä (okei, en käsissä!) sekä makua, joka sopi ihanasti suolaisen vuohenjuuson pariksi. Kannattaa
kokeilla!



Punajuuripestopasta


2-3 punajuurta
n. 1/2 dl (cashew)pähkinöitä myös pinjansiemenet toimii!
3-4 rkl (avokado)öljyä
muutama kourallinen basilikan lehtiä
n. 2rkl pehmeää vuohenjuustoa
muutama siivu hyvää vuohenjuustoa
1 pieni valkosipulin kynsi
suolaa
mustapippuria
(täysjyvä)pastaa


1. Kuori ja keitä punajuuret kypsiksi (tässä voi kestää, joten pilko punajuuret pieneksi ennen keittämistä etenkin jos olet a) nälkäinen tai b) superkiireinen)

2.  Laita kypsät punajuuret, pähkinät, öljy, basilikanlehdet, valkosipulinkynsi sekä pehmeä vuohenjuusto kulhoon -soseuta 

3. Siivoa keittiön pinnat punajuuripestoroiskeista

4. Mausta reilusti mustapippurilla ja etenkin suolalla!

5. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan reilusti suolatussa vedessä (niin ne italiassaki kuulemma tekee...)

6. Sekoita punajuuripesto kuuman pastan joukkoon

Lopuksi jaa pasta lautasille ja koristele vuohenjuustoviipaleilla sekä basilikanlehdillä :)


         

                                 Punajuuri, pasta ja vuohenjuusto - such a perfect match!

      
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti