lauantai 27. syyskuuta 2014

Not another smoothie...

Pakastimessa hilloja (jos olet onnekas siis), muttei oikein tiedä mitä tehdä niistä... Onneksi kaiken voi pistää sileäksi sauvasekoittimella! Tässä smoothiessa tarkoitus on, että hillan maku pääsisi oikeuksiinsa ja siksi ainesosia on melko vähän (ainakin meidän normaaleihin smoothiehin verrattuna) ja ne ovat melko neutraalin makuisia.


Hillasmoothie

1 banaani
1/2 avokado
1 dl jäisiä mansikoita
1 dl jäisiä hilloja
kourallinen omavalintaisia pähkinöitä (cashew on varma valinta)
2 dl nestettä esim. manteli- ja soijamaitoa

1. Soseuta kaikki yhteen sauva- tai tehosekoittimella!














P.s. Jos kokeilette jotain ohjetta niin kommentoikaa! Jos taas keksitte jotain kivoja ideoita/muutoksia/lisäyksiä resepteihin niin otamme kaiken avosylin vastaan! Niin ja monissa meidän resepteissä on joustovaraa, esimerkiksi öljyjä, maitoja ja jauhoja on erilaisia, ja jokainen käyttäköön itselle sopivinta ja ehkä helpointa (=löytyy jo kotoa) vaihtoehtoa, tämän kokkailun kun ei kuulu olla liian vakavaa tai vaikeaa :)

4 kommenttia:

  1. Ihana tää tein blogi! <3 Ens viikon ruuat tuleekin tehtyä varmaan tein ohjeiden mukaan! ;) ps. mistä löytyy kookoslastuja, en oo löytänyt mistään kaupasta, kun vaan hiutaleita? :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!<3 Ainakin täällä Oulussa niitä on löytyny isoista ruokaupoista ja muutamista pienemmistä s-marketeista maustehyllyjen paikkeilta :)

      Poista
  2. siis nää kuvat on mielettömiä! tätä blogii pitäis alkaa mainostaa vähä julkisemminki ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nonski ;)<3 Voidaankin varmaan ulkoistaa mainostus sulle :P

      Poista