keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Cosmopolitan goes tortilla

Tänään meidän teki mieli intialaista, meksikolaista, salaattia, tortillaa... Koska olemme huonoja tekemään päätöksiä, mutta hyviä tekemään kompromisseja, tekaisimme nämä intialais-meksikolaiset salaattitortillat XD





Cosmo-kanatortilla 

Cosmopolitan-salaattia as tortillas ;)

Täyte:

350g maustamattomia kanafileitä

1 kesäkurpitsa
1 paprika
1,5 dl cashew-pähkinöitä
1/2 sipuli
loraus kookosmaitoa

1,5 tl currya
1/2 tl intialaista mausteseosta
1/2 tl juustokuminaa
1/4 tl kardemummaa
1 tl suolaa
2,5 tl Chili-tahnaa (esim. Blue Dragonin Minced Hot Chilli)

öljyä paistamiseen (esim. kookosöljy ja avokadoöljy)

korianteria 


Valmistusohjeet

1. Pilko kanafileet haluamasi kokoisiksi paloiksi.

2. Sekoita kuivat mausteet keskenään (ei chilitahnaa siis vielä)

3. Lisää kuumalle pannulle öljyä ja sekoita sen joukkoon kuivat mausteet + 1,5 tl chilitahnaa.
HUOM! Varo polttamasta mausteita kiinni pannuun - lisää tarvittaessa hieman vettä pannulle, jos näin meinaa käydä.

4. Lisää kanat pannulle ja paista kypsiksi.

5. Siirrä kanat hetkeksi syrjään ja lisää pannulle paloitellut kasvikset sekä 1 tl chilitahnaa.
Kypsennä kunnes kesäkurpitsat ovat hieman pehmenneet.

6. Lisää joukkoon kypsennetyt kanat, pähkinät sekä loraus kookosmaitoa. 
Viimeistele korianterilla.

7. Kokoa annos Cosmopolitan-salaatin päälle.






peeäs. Tämä täyte maistuu myös perinteisten tortillojen tai vaikkapa riisin, kvinoan tai couscousin kanssa. 

peepeeäs. Tämä resepti on täysin banaaniton ja avokadoton, mikä on melkoinen saavutus meille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti