lauantai 6. joulukuuta 2014

Rawesome piece of cake!

Raakakakut ovat ihania, mutta niissä on muutama ongelma: maksaa hitokseen tehdä sellainen iso kakku, kukaan ei jaksa yksin eikä edes kaksin syödä sitä kokonaan ja moniin versioihin tarvitaan paljon ihmeellisiä raaka-aineita. Siksipä teimmekin tämmöiset kakkupalaset mahdollisimman yksinkertaisista aineksista.

Kakkupalat saa helposti tehtyä, kun pohjan muotoilun jälkeen laittaa reunoille pystyyn jotkin pahvit tms. reunat ja sitten kaataa täytteen siihen. Haha kuulostaapas yksinkertaiselta...


Neljän RAAKA-aineen RAAKA-kakkupala

2 kakkupalaa 

Pohja:
10 pehmeää taatelia
1 dl cashew-pähkinöitä (liota vedessä tarvittaessa)
1 rkl kookosöljyä

Täyte:
2 dl jäisiä mustikoita
1,5 dl cashew-pähkinöitä
(loraus vettä) 

MITÄ MITÄ eikö mitään muuta?!
Ei.

1. Valmista pohja: soseuta sauvasekoittimella cashew-pähkinät, taatelit ja öljy.

2.  Taputtele pohja kahteen pieneen reunalliseen astiaan tai tee edellä mainittu pahvihässäkkä.

3. Valmista täyte: soseuta sauvasekoittimella mustikat ja cashew-pähkinät. Voit lisätä myös lorauksen vettä, jos täyte vaikuttaa aivan liian jämäkältä. 

4. Kaada täyte pohjan päälle.

5. Laita pakastumaan.

6. Anna pakastua..

7. Vielä kauemmin..



9. Ota kakkupalat sulamaan n.15 min ennen tarjoilua ja koristele.


Hyvää itsenäisyyspäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti